сайт УТМР Золочівського району П`ятниця, 26.04.2024, 01:17
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ФОРУМ УТМР » Форум УТМР Золочів » БРАКОНЬЄРСТВО (БРАКОНЬЄРСТВО)
БРАКОНЬЄРСТВО
caifДата: Понеділок, 15.08.2011, 12:21 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 22
Репутація: 2
Статус: Offline
Все про браконьєрство, та боротьбу з ним.
 
storm71Дата: Середа, 17.08.2011, 22:34 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Перевірені
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Минулого місяця "Ратуша" розповідала про не на жарт бурхливу війну за мисливські угіддя, яка розгорілася у стінах Львівської обласної ради.
Як повідомили поінформовані джерела, депутат Євген Буба, схоже, вподобав собі шмат мисливських угідь Мостиського товариства мисливців і рибалок. Йому вдалося через сесію провести ухвалу про передачу угідь новому власнику. Самі мисливці ухвалу називають незаконною. Показовим є те, що голова облради був проти цього. Навіть юридичний відділ львівської обласної ради визнав незаконність такого рішення облради і буквально через день письмово поінформував про це обуреного голову Мостиського товариства мисливців і рибалок.

"Довкола цієї справи й надалі розгортаються підкилимні ігри, -- розповів голова Мостиського товариства мисливців та рибалок Михайло Івасів. -- Нині ми опротестовуємо ганебне рішення облради в іншому суді -- Мостиському районному. На перший погляд, здається трохи дивним те, що Галицький райсуд Львова спочатку прийняв нашу заяву, і лише через деякий час "відфутболив" нас, відмовивши у розгляді заяви і мотивувавши це тим, що позивач згідно із законом, повинен подавати заяву до суду за місцем своєї прописки. Чому у Галицькому райсуді тягнули час і не пояснили нам це відразу, залишається загадкою.
Треба віддати належне оперативності Мостиської районної прокуратури, яка у відповідь на заяву Мостиського товариства мисливців і рибалок, опротестувала погодження місцевих сільских рад на те, щоб у наших мисливських угіддях з'явився новий власник. Внаслідок цього Годинівська та Чернівська сільради скасували свої погодження надати угіддя товариству "Зубр", інтереси якого, власне, і лобіює Євген Буба. Інші сільради досі розглядають протест районного прокурора.

Дивну позицію в цій війні зайняло Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства. Там мені постійно натякають, що я повинен помиритися з Євгеном Бубою. Мені не зрозуміло, чого це я повинен з ним миритися, це ж не я до нього в город заліз!"

Ще дивнішої є позиція Мостиської районної ради -- взагалі не захотіла розглядати на своїй сесії це питання.
В офісі депутата облради Євгена Буби пообіцяли, що передадуть бажання нашої редакції отримати від нього коментар щодо війни за мисливські угіддя, але й на момент виходу чергового номеру "Ратуші" не пощастило почути жодного коментаря.

Випадок піратського захоплення мисливських угідь Мостиського товариства мисливців і рибалок на Львівщині не поодинокий. Набуває розголосу й скандал довкола спроб "нових українців" підім'яти під себе найбільше озеро Золочівської районної ради Українського товариства мисливців і рибалок …

Не найкраще себе „показали" і чиновники Золочівської міськради, які наполегливо намагаються забрати у місцевої громади озеро Шевченка, де планують провести вихідні близько півтисячі любителів спортивної рибалки. Скориставшись тим, що термін багаторічної оренди озера Золочівською районною радою Українського товариства мисливців та рибалок закінчився, вони фактично віддають його ТзОВ "Золочів-Агро". При чому, роблять це хитро: проводять конкурс на оренду …700 метрової греблі озера! Адже хто володіє греблею, той диктує умови й на самому озері. Конкурс звісно ж виграла зазначена фірма, яка офіційно запропонувала за греблю 100 тис. грн. Як зазначив голова Золочівської райради УТМР Ярослав Федьковський, його організація вже підготувала позови до суду про незаконність проведення такого конкурсу, адже проігноровано права багаторічного орендаря озера, в яке щороку члени ловецького товариства вкладають до тридцяти тисяч грн., які використовують для зариблення водойми та утримання єгерської служби.

Юрій РУДЕНКО
 
papazolДата: Четвер, 18.08.2011, 19:25 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Offline
Стаття про Мостиські війни не нова , але і зараз актуальна як і повідомлення про Золочівське озеро. Міська рада досі не розглянула на сесії лист Золочівської РО УТМР з проханням продовжити угоду про користування озером для спортивного та любительського рибальства. ok help

Повідомлення відредагував papazol - Четвер, 18.08.2011, 19:38
 
UTMRДата: П`ятниця, 19.08.2011, 23:32 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Потрібний мітинг
 
Форум » ФОРУМ УТМР » Форум УТМР Золочів » БРАКОНЬЄРСТВО (БРАКОНЬЄРСТВО)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz