сайт УТМР Золочівського району Четвер, 25.04.2024, 10:52
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Block title

Форма входу

Пошук

...
GISMETEO: Погода по г. Золочев

...
GISMETEO: Погода по г. Золочев

...
GISMETEO: Погода по г. Золочев

...
Золочів 

Головна » 2012 » Листопад » 15 » наказ на копитних
12:49
наказ на копитних
УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК

Золочівська районна організація УТМР

Н А К А З

05.10.2012 р.                 м. Золочів                    № 10/5

Про проведення полювання на парнокопитих
видів мисливських тварин у сезоні полювання
2012/2013 років на території мисливських угідь
Золочівської р/о УТМР
    
Відповідно до Закону України "Про мисливське господарство та полювання",

НАКАЗУЮ:

1. Установити такі строки полювання на парнокопитих видів мисливських тварин:
1.1. Індивідуального полювання:
- на самців кабана та його молодняк, здатний до самостійного існування, (з урахуванням селекційного відбору) - з 15 жовтня 2012 року до 31 січня 2013 року включно;
- на кабана та їх молодняк, здатний до самостійного існування, (з урахуванням селекційного відбору) - з 15 жовтня 2012 року до 31 грудня 2012 року включно;
1.2.  Колективного та облавного полювання - з 20 жовтня до 30 грудня 2012 року включно;

2. Установити, що на парнокопитих видів мисливських тварин днями полювання є:
2.1. При індивідуальному полюванні - усі дні тижня;
2.2. При колективному та облавному полюванні - субота та неділя;

3. Порядок проведення полювання:
3.1. Полювання на диких парнокопитих тварин проводити за ліцензіями згідно з затвердженими Міністерством екології та природних ресурсів України лімітами добування (відстрілу, відлову) диких парнокопитих видів мисливських тварин у сезоні полювання 2012/2013 року та Положенням про порядок поводження із зброєю, видачі ліцензій на добування мисливських тварин та проведення полювань, затвердженим наказом Держкомлісгоспу від 2 квітня 2007 року № 129 і зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 18 квітня 2007 року за № 389/13656 (далі - Положення про порядок поводження із зброєю, видачі ліцензій на добування мисливських тварин та проведення полювань).
3.2. Ліцензії видаються мисливцям із зазначенням у них дати та місця здійснення полювання з урахуванням лімітів добування мисливських тварин та пропускної спроможності мисливських угідь. Забезпечити дотримання порядку обліку, видачі і повернення ліцензій, обліку добутої дичини, організації та здійснення полювання.
3.3. Перед початком полювання забезпечити реєстрацію і проведення інструктажів мисливців з питань техніки безпеки при поводженні зі зброєю та здійсненні полювань, суворе дотримання мисливцями правил полювання і техніки безпеки.
3.4. Допускати до полювання лише тих мисливців, які мають документи на право полювання передбачені статтею 14 Закону України "Про мисливське господарство та полювання".
3.5. Колективне та облавне полювання на парнокопитних тварин дозволяється проводити в складі не більше 20 (двадцяти) мисливців, включаючи нагоничів і не більше двох разів в одному мисливському угідді (урочище, квартал, поле та ін.) протягом сезону.
3.7. Відстріл мисливських тварин для ветеринарно-санітарної експертизи проводити відповідно до Інструкції з проведення вибіркового діагностичного відстрілу мисливських тварин для ветеринарно-санітарної експертизи, затвердженої наказом Держкомлісгоспу від 9 жовтня 2001 року № 94 і зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2001 року за  № 900/6091. Тварин, добутих у порядку проведення селекційного та вибіркового діагностичного відстрілу для проведення ветеринарно-санітарної експертизи, зараховувати до ліміту їх добування у сезоні полювання 2012/2013 року.
3.8. Добування вовка, лисиці та єнотоподібного собаки дозволяється здійснювати за наявності в мисливця ліцензії на добування інших мисливських тварин.

4. Отримати ліцензії, відповідно до затверджених у встановленому порядку лімітів добування диких парнокопитих та хутрових звірів в територіальному органі спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань лісового і мисливського господарства.

5. Дотримання вимог Закону України "Про ветеринарну медицину".
5.1. Забезпечити дотримання профілактичних заходів щодо сказу та інших небезпечних хвороб, здачу патологічного матеріалу для проведення ветеринарно-санітарної експертизи добутих тварин. Сезон полювання починати при наявності  підтвердження відповідними органами ветеринарної медицини благополучного стану угідь, згідно із Законом України "Про ветеринарну медицину".
5.2.   Єгерській службі систематично проводити обстеження мисливських угідь на предмет виявлення загиблих або підозрілих на захворювання диких тварин, і при виявленні таких  негайно повідомляти спеціалістів державної служби ветеринарної медицини, керівництво Золочівської РО УТМР.
5.3.  В зв'язку з небезпекою виникнення захворювання диких свиней африканською чумою розробити план заходів по профілактиці небезпечних захворювань.

6. У співпраці з природоохоронними органами, органами МВС  та  УЛМГ у Львівській області забезпечити належну охорону державного мисливського фонду.

7. Строки полювання (конкретна дата відкриття та закриття полювання на певний вид мисливських тварин, дні полювання протягом тижня) та порядок його здійснення, довести до відома голів первинних організацій, мисливців та громадськості.

8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.



Голова Золочівської  р/о УТМР                        І. Грабовський



ПОГОДЖЕНО:
Начальник Державного управління
охорони навколишнього природного
середовища у Львівській області                        М. Хом'як

Переглядів: 621 | Додав: papazol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 27

Міні-чат

Block title

Друзі сайту
http://lovy-rybu-zl.at.ua/

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Відвідуваність

...

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz