сайт УТМР Золочівського району Четвер, 28.03.2024, 13:05
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Block title

Форма входу

Пошук

...
GISMETEO: Погода по г. Золочев

...
GISMETEO: Погода по г. Золочев

...
GISMETEO: Погода по г. Золочев

...
Золочів 

Головна » 2013 » Липень » 30 » змагання, стенд
08:51
змагання, стенд

Положення

 про змагання  Золочівської   РО   УТМР   з   стендової   стрільби

ЗОЛОЧІВ - 2013

 

  1. Змагання з стендової стрільби  являються щорічним плановим заходом Золочівської РО УТМР , спрямованим на популяризацію стрілецького спорту,  навчанню навиків стрільби з мисливської зброї, підготовці мисливців до сезону полювання, вихованню підростаючого покоління.
  2. До змагань допускаються тільки учасники при наявності дозволів на збереження мисливської гладкоствольної зброї.
  3. Змагання проводяться на стаціонарному стрілецькому стенді або спеціально для змагань підготовленому майданчику обладнаному стандартними, заводського виготовлення, механізмами для метання тарілочок – мішеней, з максимальним дотриманням вимог до стрілецьких стендів. Перед початком змагань готовність обладнаного майданчика обов’язково перевіряється головним суддею змагань.
  4. Всі учасники змагань зобов’язані виконувати правила  змагань, правила техніки безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю та  всі розпорядження суддів змагань.
  5. Кожен учасник зобов’язаний зареєструватись перед початком змагань, отримати особистий номер і набої під розпис у відомості , ознайомитись з правилами змагань та правилами ТБ. Для реєстрації учасник змагань зобов’язаний представити  членський квиток мисливської громадської організації з оплаченими внесками за текучий рік або державне мисливське посвідчення.
  6. Послуги які надаються учасникам під час змагань є платними. Кожен учасник оплачує вартість набоїв та мішеней згідно цін встановлених організаторами змагань. Члени Золочівської РО УТМР та запрошені команди – учасники оплачують послуги за пільговими тарифами.
  7. Змагання проводяться на особисту та командну першість. Всі учасники приймають участь в особистій першості, результати учасників змагань членів команд підсумовуються і входять в загальнокомандний результат.
  8. Кількість та черговість (№ на площадці, зустрічна чи угінна мішень) залікових пострілів встановлює головний суддя змагань для всіх учасників.
  9. Для зрівняння шансів учасників стрільба  проводиться  з спеціальної спортивної зброї та однаковими патронами . Заміна зброї чи набоїв учаснику змагань допускається тільки з дозволу головного судді змагань.
  10. При неможливості визначення переможця, рішенням головного судді проводяться додаткові змагання між претендентами до визначення переможця.
  11. Тренувальні постріли бажаючі можуть провести день перед змаганнями. В день змагань пробні постріли заборонені.
  12. Забороняється: - вживати перед змаганнями чи під час змагань спиртні напої;

                                   - направляти зброю , навіть незаряджену в сторону знаходження  людей; 

                                   - заряджати зброю без дозволу  судді змагань;

                                   - знаходитись в зоні стрільби під час змагань;

                                   - переламувати рушницю при осічці без команди судді;

При   порушенні   будь  яких  вимог  правил   змагань  чи   правил  техніки   безпеки порушник дискваліфіковується до кінця змагань  рішенням головного судді змагань.

  1. Після закінчення змагань переможці в особистій та командній першості нагороджуються медалями та подарунками.  Команда переможець нагороджується перехідним кубком Золочівської РО УТМР. На наступні змагання команда, в якої знаходиться кубок зобов’язується виставити його як перехідний приз з написом про завоювання нею кубка на минулих змаганнях.

 

Переглядів: 959 | Додав: papazol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 27

Міні-чат

Block title

Друзі сайту
http://lovy-rybu-zl.at.ua/

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Відвідуваність

...

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz